Elvira Rahić o stanju Enesa Begovića: Ne daj Bože nikome da doživi ono što je moj kum doživio

Popularna bh. pjevačica Elvira Rahić otkrila je u kakvom je stanju njen kum Enes Begović koji je prošle godine doživio tragediju kada mu je nakon duge bolesti, preminuo sin Armin, nakon čega se i povukao iz javnog života.

Elvira je govorila o svojoj karijeri, školskim danima i biznisu, a onda se potpuno slomila kada je otkrila da li će se uskoro Enes Begović vratiti svojoj karijeri.

“Na žalost je doživio tu tragediju. Još uvijek se ne vraća na scenu, sigurno i neće dok godišnica smrti njegovog sina ne prođe. Mogu samo da kažem ne daj Bože nikome da doživi ono što je moj kum doživio. Ni blizu, a kamoli to. Nekako ljudi…”, rekla je Elvira, a suze su joj krenule zbog čega je na kratko prekinula razgovor kako ne bi briznula u plač.

Kroz koji trenutak pjevačica je uspjela da nastavi razgovor.

“Oprostite… I kada vam se dijete razboli, bude vam teško a kamoli da ga izgubite. Nikada se neće vratiti sigurno onaj duh u njemu jer jednostavno, on je to crpio iz porodice. On je neko ko izuzetno voli i cijeni porodicu i svu snagu je pronalazio upravo u njoj. Sada će zaista faliti jedna karika u svemu tome da bi bio Enes ono što jeste”, ispričala je Elvira.

Pjevačica je naglasila i da su svi iz najbližeg Enesovog okruženja sve vrijeme uz njega i daju mu podršku kako bi se lakše nosio sa bolom koja ga je zadesila.

“Ako Bog da, ja se nadam kao i svi mi njegovi prijatelji, kumovi i rodbina uz njega smo bili i uz najteže dane i uz one najljepše. Svi jedva čekamo da se vrati jer zaista na estradi postoji praznina gdje je on”, istakla je Elvira.

“Muzika će moći da ublaži sigurno taj bol, ali ne i da izliječi”, dodala je pjevačica.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79