Emir Hadžihafizbegović danas neće slaviti rođendan: Zbog tužnog događaja ne slavim!

Najnagrađivaniji bosanskohercegovački, ali i evropski glumac Emir Hadžihafizbegović rođen je na današnji dan prije 59 godina.

No, njegova objava na Facebooku, nažalost, nije danas u očekivano rođendanskom veselom tonu.

Hadžihafizbegović tuguje za preminulim zeničkim privatnikom, vlasnikom najstarije ćevabdžinice u Zenici Rasimom Salčinovićem.

-Danas kada sa raznih destinacija dobijam čestitke za svoj 59. rođendan na čemu se hiljadama dobrih duša zahvaljujem, stigla je, a to je valjda život, još jedna tužna. U Zenici je na bolji svijet preselio jedan sjajan čovjek. Insan u svakom smislu te riječi. Gošpar Rasim Salčinović.

Poznavao sam ga blizu 40 godina. Od ranih 80-tih pa eto kako se to kaže do danas. Posebna ličnost sa onim već odumirućim atributima ljudskosti i poštenja. Džomet i šeret. Volšeban ugostitelj i domaćin. Rame na koje se oslanjala sirotinja kojoj nije dao da priča kako je pomaže. Patriota i sin svoje Zenice i Bosne. Kad je Bosni pucano u glavu 92. prvi skočio i sa svojim resursima bio tamo gdje mu je mjesto. Vazda nasmijan i spreman da sasluša svačiju tegobu i da pomogne.

Ljude je dijelio samo na dobre i loše i gnušao se svake vrste nacionalizma. Dragi Rasime molim Uzvišenog Allaha dž.š. da ti podari lijepi Džennet za sva dobra djela koja si na ovom dunjalučkom svijetu uradio.

Danas kada sa raznih destinacija dobijam čestitke za svoj 59-ti rođendan na čemu se hiljadama dobrih duša zahvaljujem,…

Gepostet von Emir Hadzihafizbegovic am Donnerstag, 20. August 2020

Bog samo gleda u ljudska srca i iskren nijjet. Tvoje srce i nijjet bili su svemir u koji je svaki dobar čovjek dobro došao. Porodici Salčinović želim mirnu glavu i da vazda budu ponosni na svog i našeg Rasima. El-Fatiha – objavio je Emir Hadžihafizbegović na društvenim mrežama.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79