Emir Hošić, trener golmana FK Famos Hrasnica, izgubio bitku sa koronavirusom

Poznanici, prijatelji i porodica preminulog Hošića u nevjerici su dočekali vijest o gubitku mladog života

Emir Hošić, trener golmana FK Famos Hrasnica, izgubio je bitku sa koronavirusom. Ovu tužnu vijest objavili su na društvenim mrežama njegove kolege iz JU Fonda Memorijala Kantona Sarajevo.

-S dubokom tugom i žalom primili smo vijest koja nas je sve skupa još dublje potresla. Naš dragi kolega, prijatelj i prije svega jedna plemenita osoba, Emir Hošić, na žalost nije dobio bitku sa korona virusom.

Iz dana u dan, skupa s porodicom pratili smo razvoj njegovog zdravstvenog stanja u nadi da će se sve završiti najbolje moguće. Međutim, na žalost svih nas, konačan epilog nije bio takav…

Članovima porodice upućujemo izraze najdubljeg saosjećanja, u nadi da će prebroditi ovaj, prije svega za njih, ali i za nas nenadoknadiv gubitak, a Uzvišenog molimo da našem Emiru podari lijepi Džennet”, stoji u objavi Memorijala KS.

Poznanici, prijatelji i porodica preminulog Hošića u nevjerici su dočekali vijest o gubitku mladog života.

-Od danas je Hrasnica siromašnija za jednog čestitog čovjeka. Otišao je naš prijatelj, komšija, insan, Emir Hošić. Pročitah vijest, pa se još ponadah da ja to nisam dobro shvatio, ne može Emir umrijeti, snažan je on, jak, pun duha. Nažalost istina je. Neka je vječni rahmet Tvojoj plemenitoj duši, napisao je Safet Kahvić.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79