Emir Jusić posljednji put je viđen kako prelazi most u Bugojnu, od tada mu se gubi svaki trag

Bugojanac Emir Jusić (64) kojem se prije sedam dana izgubio svaki trag, još nije pronađen, potvrdili su nam članovi porodice Jusić.

U potragu su se uključili i pripadnici Gorske službe spašavanja koji obilaze nekoliko potencijalnih lokacija gdje bi mogli pronaći Jusića.

Njegov nestanak prijavljen je prije sedam dana, a kako su nam kazali iz porodice Jusić ponudili su i novčanu nagradu od 1.000 KM osobi koja pruži korisnu informaciju koja može dovesti do pronalaska nestalog 64-godišnjaka.

Inače, Jusić je posljednji put viđen ispred Doma zdravlja Bugojno, a s obližnje banke ga je snimio videonadzor. Naime prešao je most preko Vrbasa oko 9. sati, prošao je pored lokalnog otpada i kretao se u pravcu lokaliteta Rostovo, a nakon toga mu se gubi svaki trag. To se vidi i na snimku koji objavljuje portal “Avaza”.

Prema prijavi porodice Jusić je u momentu nestanka imao bijelu košulju kratkih rukava i bijele pantalone.

Inače, Emir Jusić je amidža ambasadora BiH u Saudijskoj Arabiji Muhameda Jusića.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79