Emir Spahić postaje političar

Dubrovačka stranka DUSTRA na čijem je čelu gradski vijećnik i predsjednik Uprave Luke Dubrovnik Željko Raguž, svaki dan predstavlja po jednog kandidata na listi za svibanjske izbore. Danas su objavili kako se na četvrtom mjestu njihove listi nalazi Emir Spahić, poznati nogometaš rođen u Dubrovniku.

A sad, ako već niste, udobno se smjestite 🛋, uzmite vašu jutarnju kavu ☕️, pripremite vaš omiljeni pjenušac 🥂 na…

Gepostet von DUSTRA am Donnerstag, 18. März 2021

A sad, ako već niste, udobno se smjestite, uzmite vašu jutarnju kavu, pripremite vaš omiljeni pjenušac na hladjenje, ukližite na kauč, stavite noge na stol, poljubite vašu bolju polovicu i nazdravite. Godinama ministar obrane u najjačim ligama svijeta, legendarni kapetan i ikona kako na terenu tako i izvan njega. Uvijek beskompromisan i srčan, naš gigant Emir Spahić – napisali su iz DUSTRA-e u najavi.

Inače, uz Spahića, predsjednik DUSTRA-e Željko Raguž na listu je stavio bivšu atletičarku i današnju predsjednicu Atletskog kluba Dubrovnik Anu Perović Alamat, košarkašicu ŽKK Ragusa Katarinu Zarač Čagalj, bivšeg vaterpolista Frana Karača te judaša Stjepa Roka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79