Emotivan govor bratične Mislava Bage

Bratična Mislava Bage, Paula na današnjoj komemoraciji održala je emotivan govor za svog amidžu.

Podsjećamo, komemoracija se održala u dvorani Blagoje Bersa na Muzičkoj akademiji.

– Nikad nisam mislila da ću stajati ovdje i držati govor za svog preminulog strica. I dalje ne vjerujem što se dogodilo, čekam da me netko nazove i kaže da je ovo samo san, noćna mora… Od malih nogu sam te gledala i pratila na TV-u, ponosno sjedila na kauču i gledala kako moj Mimi radi – rekla je Paula.

Dodala je kako se uvijek sjećala da je govorila kako želi biti kao on, kako želi raditi neš

– Sjećam se da sam govorila kako želim biti kao on, kako želim raditi nešto što želim, biti toliko odana svom poslu… Bio mi je uzor – dodala je i zahvalila Baginim kolegama, TV kućama i političarima koji su iskazali saučešće.

– Bio si neko ko je, kakve god brige imao, uvijek pomogao kad je trebao i neko ko me mogao razljutiti u minuti, ali isto tako neko na koga se nisam mogla dugo ljutiti. Bio je uvijek za šalu i u najgorim trenucima pokušao bi oraspoložiti ne samo sebe, već i sve oko sebe – prisjetila se svog amidže.

Dodala je da joj je žao što nije dočekao njen 18. rođendan.

– Trebali smo se vidjeti ove sedmice … Ali znam da bi bio jako ponosan i sretan da znaš da držim tvoju nagradu iz 2017. i dalje na polici u svojoj sobi. Ne znam koga ću sad čekati da dođe na blagdane i zbog koga ću gledati vijesti… Volimo te, Mimi – zaključila je.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79