Regija BiH Emotivna oproštajna poruka: Dragi naš Šile, boli nas praznina koja se ne...

Emotivna oproštajna poruka: Dragi naš Šile, boli nas praznina koja se ne može popuniti

U izolatoriju KCUS-a na Podhrastovima od posljedica infekcije koronavirusom preminuo je uposlenik Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo i sportista Džebrail Šišić (1966). 

Od njega su se emotivnom porukom oprostile kolege iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć.

– Naš dragi kolega, Džebrail Šišić Šile, časni i ponosni medicinski tehničar, sportista i ugledni Sarajlija, zauvijek nas je napustio. Tuga je velika, bol pregolema, riječima neopisiva. Samo je osjećaju i sa nevjericom prihvataju koleginice i kolege Hitne pomoći Sarajevo. Praznina, koja se ne može popuniti, boli nas. Ćutimo je.

Šta god da kažemo, malo je, pogrešno je, nedovoljno i slabo. Jer ima neka energija u dobrim ljudima, a mi smo svjedoci da si je ti posjedovao. Zato smo prazni svi mi, prazna je i Hitna pomoć bez tebe. Događa se da neki ljudi i dalje žive, poslije smrti, po svojim riječima i djelima, a najviše po dobroti srca. Dragi naš Šile, ti si zasigurno jedan od njih. Ostaćeš zauvijek upamćen u JU Zavod za Hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo. Oni koji su te poznavali svjedočit će i dalje o dobroti tvoga srca, o tvojim djelima, o tvojima riječima, a tvoji učenici nastavit će koračati tvojim stopama. Neka je Božiji rahmet tvojoj plemenitoj duši.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
LM