Enis Bešlagić objavio šaljivi video sa Jusufom Nurkićem i Dinom Rađom

Naš poznati glumac Enis Bešlagić objavio je na društvenim mrežama šaljivi video, u kojem su glavni akteri košarkaški reprezentativac BiH Jusuf Nurkić i nekadašnja NBA zvijezda iz Splita Dino Rađa, koji je od 2018. godine član Košarkaške kuće slavnih.

– E, ovo je čast snimiti.

Ovakvi primjeri čine svijet boljim i razbijaju sve predrasude. Takmiči se u dobru i budi velik u svojoj ljudskosti.

U Kuću slavnih, kao Dino, se ne ulazi preko politike. Biti uspješan kao Nurk, se može samo ogromnim radom i odricanjem…. a biti prijatej sa njima, e to te Bog počasti.

Zahvalan Gospodaru što mogu sa njima dijeliti ove predivne trenutke. Hvala braćo, napisao je Bešlagić u opisu videa na Facebooku.

E, ovo je čast snimiti ☺️💙 ovakvi primjeri čine svijet boljim i razbijaju sve predrasude. Takmiči se u dobru i budi velik u svojoj ljudskosti. U kuću slavni, kao Dino, se ne ulazi preko politike. Biti uspješan kao Nurk, se može samo ogromnim radom i odricanjem…. a biti prijatej sa njima, e to te Bog počasti. Zahvalan Gospodaru što mogu sa njima dijeliti ove predivne trenutke. 🤲 hvala braćo 💙💙 #nemamdvasrcajednozaljubavdrugozamržnju @dinoradja_official @bosnianbeast27

Gepostet von Enis Bešlagić – oficijelna stranica am Dienstag, 20. Oktober 2020

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79