Epilog nesreće kod Trebinja: Poginule dvije osobe, teško povrijeđene četiri ženske osobe

U prometnoj nesreći u mjestu Tulje u Trebinju rano jutros poginule su dvije osobe, četiri Trebinjke su teže ozlijeđene, a jedna osoba lakše, rečeno je Srni u trebinjskoj Policijskoj upravi. Poginule su osobe čiji su inicijali N.S. i M.K, a teže su ozlijeđene A.A., A.G., S.G. i T.B. koje su smještene u trebinjsku bolnicu.

Iz Policijske uprave Trebinje ranije je priopćeno da se u trenutku nesreće osoba čiji su inicijali M.K. nalazilo se na mjestu suvozača i preminulo je na mjestu sudara, dok je osoba N.S. koja je upravljala automobilom Renault Twingo, preminula na putu do bolnice.

Drugi sudionik u ovoj prometnoj nesreći je automobil Opel Vivaro kojim je upravljao A.P. iz Trebinja. On je prevezen u trebinjsku bolnicu i nije životno ugrožen. U tom automobilu su se nalazile i četiri Trebinjke koje su teže ozlijeđene, rekli su u policiji.

U sudaru kod Trebinja poginula ratna zločinka Monika Karan-Ilić. Gasila je cigarete na tijelima logoraša

Pripadnici Policijske postaje za sigurnost prometa Trebinje jutros su izvršili očevid na mjestu udesa pod nadzorom dežurnog tužitelja Okružnog tužiteljstva.

U Policijskoj upravi Trebinje potvrđeno je da su u prometnoj nesreći na magistralnoj cesti Trebinje – Ljubinje, koja je policiji prijavljena u 5:45 sati, poginuli su muškarac iz Banja Luke i žena iz Brčkog.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79