Epilog pucnjave na Ilidži: Jedna osoba ranjena, potraga za muškarcem

Na parking prostoru kod pijace na Ilidži jučer je u 14.40 sati došlo je do upotrebe vatrenog oružja i ranjavanja jedne muške osobe.

Kako je danas saopćeno iz sarajevske policije, pucnjava se desila u Ulici Ustanička do broja 2. U ovom događaju iz pištolja je ranjen uposlenik parking prostora Refik Hajrudinović. (1964.).

Nepoznata osoba koja je pucala i još jedna osoba koja je sjedila u automobilu na mjestu suvozača su se nakon ranjavanja radnika na parkingu udaljili sa mjesta događaja.

Povrijeđenoj osobi na mjestu događaja je ukazana ljekarska pomoć nakon čega je prebačen u bolnicu “Prim. dr. Abdulah Nakaš” gdje su mu ljekari konstatovali lakše tjelesne povrede.

Uviđaj po naređenju dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo izvršili su dežurni OKP-e radnik Pete PU i krim. tehničar Odjeljenja za kriminalističku tehniku i forenziku MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici Pete PU nastavljaju rad na dokumentovanju krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku počinioca.

 

Detalji vatrenog obračuna: Poznat identitet osobe koja je ranjena

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments