Epilog pucnjave u Nedžarićima: Likvidirana žena, radnica preduzeća “Park” ranjena

Jedna osoba je preminula nakon pucnjave koja se jutros u 7:18 sati dogodila u ulici Bosne Srebrene u sarajevskom naselju Nedžarići, u blizini prostora KJKP Park.

U pucnjavi je ranjena još jedna osoba. Kako saznaje „Avaz“, ranjena je još jedna ženska osoba i ona je van životne opasnoti.

Epilog pucnjave u Nedžarićima: Jedna žena preminula, druga van životne opasnosti

Poginula žena nastanjena je na području Općine Ilidža, dok je njena kolegica koja je ranjena nastanjena na području Općine Novi Grad.

Kako nam je kazala Aldijana Kljajić-Hamza, portparolka KJKP Park, pucnjava se desila ispred rasadnika parka i zalutali metak ranio je jednu uposlenicu koja se nalazila sa svojim kolegama u krugu parka.

Prema riječima Hamze uposlenica parka je van životne opasnosti.

Na lice mjesta došli su inspektori za krvne i se*sualne delikte Uprave policije MUP-a KS, koji rade uviđaj.

Prema nezvaničnim informacijama ubijena žena pronađena je u ležećem položaju, licem prema zemlji.

Mirza Hadžibadić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, ranije je za „Avaz“ kazao da je Operativni centar MUP-a KS u 7:17 sati obaviješten je da su u ulici Bosne Srebrene zatečene dvije povrijeđene osobe.

Policajci trenutno tragaju za osumnjičenim. Kako saznajemo, za sada niko nije priveden.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79