Epilog tuče vlasnika nargila barova

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo oglasilo se povodom sinoćnjeg incidenta na sarajevskoj Baščaršiji.

Kao što smo pisali sinoć, došlo je do sukoba između vlasnika nargila barova.

– Prva policijska uprava obavještena je od građana da je u ulici Trgovke, općina Stari Grad Sarajevo, došlo do međusobne tuče između više lica –  saopćili su iz MUP-a.

Kako je navedeno u tuči je povrijeđeno više lica.

– U navedenoj tuči lakše tjelesne povrede su zadobili A.P., rođena 1995.godine u Sarajevu, A.D., rođen 1995.godine u Sarajevu i E.D., rođen 1993.godine u Sarajevu, gdje su i nastanjeni, dok je teške tjelesne povrede zadobio N.D., rođen 1984.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen. Povrijeđenim je ljekarska pomoć ukazana u UKC u Sarajevu, gdje je N.D. na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju zadržan na daljem liječenju –  naveli su iz MUP-a KS.

O slučaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MU-a Kantona Sarajevo.Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog događaja prenosi Hayat.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79