Episkop Atanasije na respiratoru!

Zdravstveno stanje umirovljenog episkopa zahumsko-hercegovačkog i primorskog Atanasija, koji se od korone liječi na trebinjskom Covid-odjeljenju, pogoršalo se tokom protekle sedmice, saopćeno je u Eparhiji zahumsko-hercegovačkoj i primorskoj.

“Episkop Atanasije i dalje se nalazi na bolničkom liječenju, a trenutno je u teškom opštem stanju, s upalom oba plućna krila, uz neinvazivnu respiratornu podršku”, piše u saopćenju. Oni navode i to da se osoblje Bolnice Trebinje neprestano stara o zdravstvenom stanju episkopa Atanasija, kao i o brojnim drugim bolesnicima, zbog čega im je Eparhija zahumsko-hercegovačka i ovim putem naročito zahvalila, kao i svima onima koji se interesuju i mole za zdravlje njegovog preosveštenstva.

Episkopa Atanasija su na Covid-odjeljenju u Bolnici Trebinje jučer posjetili, prenose “Nezavisne novine”, episkop budimljansko-nikšićki i administrator Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikije, kao i episkop zahumsko-hercegovački i primorski Dimitrije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79