(FOTO) Teška saobraćajna nesreća u mjestu Vozuća: Direktan sudar automobila

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u mjestu Vozuća prema Zavidovićima.

Kako javljaju čitatelji portala Crna-Hronika u nesreći su učestvovala dva automobila a povrijeđeno je više osoba. Do nesreće je došlo prilikom neprilagođene brzine.

U toku su uviđajne radnje kako bi se utvrdile tačne okolnosti pod kojima se nesreća dogodila. Detalji o uzroku nesreće i eventualnim odgovornim stranama bit će poznati nakon završetka istrage.

Za sada identitet povrijeđenih osobe nije poznat.

Pogledajte fotografije sa mjesta nesreće.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Stanje u saobraćaju

Pojačana je frekvencija vozila na putevima u Bosni i Hercegovini. Posebno frekventan saobraćaj očekujemo u večernjim satima na ulazima u veće gradske centre. Apelujemo na vozače da budu maksimalno oprezni, da drže odstojanje između vozila i da izbjegavaju rizična prezicanja.

Sporije zbog radova tokom dana saobraća se na magistralnim putevima: Modriča-Gradačac, Semizovac-Olovo-Kladanj, Bugojno-Kupres, Vitez-Nević Polje i Doboj-Rudanka-Johovac.

Na graničnim prelazima: Izačić, Velika Kladuša, Bosanska Dubica, Bosanska Kostajnica, Gradina, Bosanska Gradiška i Bosanski Brod duge su kolone putničkih vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine. I na ostalim graničnim prelazima, posebno na sjeveru i sjeverozapadu zemlje, promet putničkih vozila je pojačan, ali su zadržavanja nešto kraća u odnosu na izdvojene prelaze.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79