Etiketa iz Hercegovine: “Naše je grožđe upilo više sunca negoli uredski radnik za cijelog života”

Vino naziva “Krš Crni Blatina”, a u pitanju je vinarija obitelji Škegro iz Ljubuškog, dobio je posve neočekivanu svjetsku promociju zahvaljujući neobičnom natpisu na etiketi.

A kaže: Uz 2.300 sati sunčeve svjetlosti godišnje, naše je grožđe upilo više sunca negoli uredski radnik za cijelog života.

Fotografiju je na Reddit u četvrtak postavio korisnik nadimka PlasticTone, a objavio ju je u potkategoriji “rijetke uvrede” odakle je do večernjih sati stigla do same naslovnice te iznimno popularne društvene mreže.

Administratori spomenute potkategorije fotografiju su u međuvremenu uklonili jer natpis na etiketi nisu doživjeli kao neku uvredu, a rečenica zasigurno i jest zapravo osmišljena tek kao šaljiva “zanimljivost”, piše Net.hr.

Doduše, u toj su šali mnogi pronašli sličnost sa svojom sumornom svakodnevicom, pa je tako jedan korisnik u komentarima napisao:

Eto, ja sam taj uredski radnik. Kada izađem iz kuće i sjednem u svoj automobil, sunca još uvijek nema na nebu i sretan sam kada ga vidim kako zalazi dok se vraćam s posla kući.

Subote provodim posvećen kućanskim poslovima, a nedjeljama pripremam obroke. Da, drugima plaćam da mi uređuju dvorište jer ja za to nemam vremena.

Ako i vidim sunce 33 sata godišnje, većinom ga gledam kroz vjetrobransko staklo automobila jer je moj ured lijes bez prozora u utrobi zgrade. Slutim da je taj natpis postavio netko tko je pobjegao iz uredskog života kako bi se posvetio vinariji, napisao je.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79