Evo kad je dženaza tragično nastradalom bračnom paru

U stravičnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 19.30 sati na magistralnom putu M-17 u Zenici poginuli su supružnici Hrustić iz Klopča kod Zenice.

Prema zvaničnim informacijama iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), u nesreći su učestvovala dva vozila i dva pješaka.

– Tom prilikom na licu mjesta poginuli su pješaci – kažu iz Operativnog centra MUP-a ZDK.

– Strašno ili ne, još će dosta krvi da se prolije na ovom dijelu puta M-17 i još će mnogo ucviljenih biti dok glavonje bez mozga, koji obnašaju javne funkcije u gradu, skontaju da treba sagraditi dvije pasarele za prelazak pješaka iznad puta i pruge na ovoj dionici – samo su neki od komentara ogorčenih Zeničana, koji s pravom kritiziraju nadležne koji godinama unazad nijemo posmatraju crnu statistiku o nesrećama na ovoj dionici gdje su žrtve pješaci.

Dženaza bračnom paru Hrustić, Salihu i Esadi će se klanjati sutra poslije ikindije namaza u džamiji u Klopču, a ukop će se obaviti u mjesnom mezarju Klopče.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79