Evo kako je Baka Prase uplivao u kriminalne vode, sve o njegovom poznanstvu sa Veljkom Belivukom

Svjedoci, koji su u dokumentarnom filmu “Internet nasilje” govorili o Baki Prasetu, otkrili su šok detalje, kao i poznanstvo jutjubera sa najozloglašenijim klanom u Srbiji.

-Bilo je to 2018. koliko mi se čini, ne mogu da se sjetim. Dobijam poziv od jedne prijateljice koja je novinarka, ne znam čime se bavi tačno, i kaže “Zovu te neki ljudi na rođendan, kod nekog klinca, baš je bitno da odeš, i ja kao “ok”. ” Idem u Šabac, dolazi čovjek po mene, ja kao wtf, koji doživljaj, ima da flexujem – rekao je Prase.

Ja znam istinu o svemu tome. Znam da je Baka pričao istinu, a u jednom trenutku su nadvladali kompleksi – kaže zaštićeni svjedok.

Baka Prase vrijeđao i omalovažavao preminulu Kiku Đukić

 

Prase je potom otkrio da se na rođendanu našao sa pjevačem Rastom, Veljom Nevoljom i Markom Miljkovićem.

-Pričao sam i o automobilima, Betmenu, satovima – objašnjava Prase u filmu.

Kako zaštićeni svjedok kaže, Prase je slagao onog trenutka kada je rekao da mu Velja Nevolja nije udario šamar, nakon čega je počeo da plaća reket kriminalnom klanu.

-Veze sa tim klanom su krenule kao i sa svim reperima. Kada ga mafija zove na rođendan, oni žele da učine prezent za nekog na tom rođendanu, i iz toga je izrasla tijesna veza sa njima. Svaki dodir sa mafijom košta, tako da je tu došlo do procesa reketiranja – objasnio je Boža Spasić, dodajući da je mafija uzimala procenat od svake njegove zarade.

Tanka je linija između toga da li je Baka Prase saizvršilac njegovog zločina, objašnjava advokat.

-On je u obavezi da prijavi ako je znao da je nešto protivzakonito, a Javni tužitelj po tom saznanju, odmah bi reagovao – dodao je advokat piše Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79