Evo kako je preminuo mladić iz Sarajeva: “Iza Dine ostao sam maloljetni sin”

Evo kako je preminuo mladić iz Sarajeva: “Iza Dine ostao sam maloljetni sin”


Još jedna tragedija zadesila je glavni grad Bosne i Hercegovine. Kako saznaje portal Crna-Hronika 20.2.2023. godine preminuo je 33-godišnji Dino Bačvić

Nezvanično saznajemo da je Dino izvšio suicid. Portal Crna-Hronika doznaje da je nastradali Dino danas preminuo u bolnici, a sam je sebi nanio povrede opasne po život. Ovu informaciju potvrdio je i Operativni centra MUP-a Kantona Sarajevo.

Ovo nije prva tragedija koju je zadesila porodicu Bačvić. Kako saznaje portal Crna-Hronika prije 2 godine preminula je njegova supruga s kojom je imao maloljetnog sina koji je sada nažalost ostao bez oba roditelja.

Tragedija u Sarajevu: Prijatelji se opraštaju od Dine Bačvića

Dino se s ovom porukom oprostio od svoje supruge koja je prije 2021. godine napustila ovaj svijet.

“Ljubavi izvini što nisam bio posvećen, izvini što nisma bio najbolji, izvini za svaku ružnu riječ koju sam ti uputio. izvini za svoj je*eni život koji ti nisi zaslužila. Nisam bio da prođemo to zajedno. Nas dvojica ćemo nekako sve to pregurat, upoznat se opet, budi sigurna da tebe niko zamijeniti ne može. Izvini ljubavi, volim te”

 

Prijatelji na Facebook-u se opraštaju od sarajevskog ugostitelja putem oproštajnih poruka.

“Dobri moj Dino, neka ti dragi Allah oprosti grijehe i podari lijep džennet”

“Zauvijek u mom srcu, zauvijek voljen i nikad zaboravljen nećeš biti. Hvala ti za sve, ljubi te drugarica i molim dragog Allaha da ti podari lijep dženet”

Prijatelju, druže, insanu, moj Dinče… Allah ti se smilovao, oprostio grijehe i podario najljepše mjesto u Džennetu! Hvala ti za sve – pišu jedan od prijatelja.

“Dobri moj Dino, neka ti dragi Allah oprosti grijehe i podari lijepi Džennet. El Fatiha” – piše u jednoj od brojnih poruka.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija