Evo koliko je dosad skupljeno novca u humanitarnoj akciji “Pomozimo nezaposlene Dodike”

Neđo Lepir, koji iz daleke dijaspore često na tviteru komentariše društvena zbivanja i politička previranja, pokrenuo je humanitarnu akciju „Pomozimo mlade nezaposlene Dodike“.

Lepir je ovu akciju pokrenuo, kako kaže, iz šale, ali je istakao da će sva eventualno donirana sredstva proslijediti za liječenje djece kojima je taj novac potreban.

– Nemam nijednu presudu suda da sam kažnjem za bilo kakav kriminal, osim prekršaja za zato što sam brzo vozio. Onda vam je malo pa ste krenuli na ćerku, na sina, koji imaju svoju djecu, svoj život. Kćerka ima četvoro djece, ima restoran, plaća kiriju, već godinu dana negativno posluje, ali ništa nije dužna državi. Naravno da ne dam da ih blatite. Nemojte se usuđivati više da mi pomenete porodicu – rekao je lider SNSD-a i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik na jučerašnjoj posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske.

Akcija je pokrenuta na sljedećem LINKU.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79