Evo koliku kaznu će Sebija Izetbegović dobiti zato što je parkirala na trotoar i otišla u šoping

Nakon što se dugo nije pojavljivala u javnosti, Sebija Izetbegović, direktorica KCUS-a i supruga predsjednika SDA Bakira Izetbegovića, jučer je izazvala gnjev jednim potezom.

Nakon kupovine u skupocjenom butiku, direktorica KCUS-a sjela je u svoj Mercedes, isključila “četiri žmigavca” i nastavila put.

S obzirom na to da se radi o očiglednom kršenju saobraćajnih pravila, kontaktirali smo Ministarstvo unutrašnjih poslova KS i pitali hoće li kazniti Sebiju.

Prema informacijama “Raporta”, MUP-u KS dostavljene su i fotografije na kojima se vide registracijske oznake na automobilu.

Portparol MUP-a Mirza Hadžiabdić kazao je za ovaj portal da se vrše provjere.

Bahatost Sebije Izetbegović: Parkirala nasred trotoara u Titovoj dok je bila u šopingu

“Policija MUP-a Kantona Sarajevo poduzima mjere i aktivnosti u cilju provjere identiteta vozača i vozila čije su fotografije objavili mediji, a u cilju utvrđivanja prekršajne odgovornost. Nakon identifikacije, vozač će biti sankcionisan novčanom kaznom od 40 KM, u skladu sa zakonom”, rekao je Hadžiabdić.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79