Facebook rat Milorada Dodika i Draška Stanivukovića (VIDEO)

Zvanična Facebook stranica SNSD-a objavila je montirani video kojim se veliča ideja Milorada Dodika o “državi Republici Srpskoj“, a istovremeno kritikuje izjava Draška Stanivukovića o Republici BiH.

Naime, osobe zadužene za kreiranje sadržaja na društvenoj mreži Facebook na stranici Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) objavili su montažu videa na kojem Stanivuković govori o Republici BiH, a zatim dio govora Milorada Dodika koji kaže “naša država je Republika Srpska“

“Za nas je samo jedna država i za nju se borimo – Republika Srpska. Oni koje se nude kao alternativa, nude nam Alijinu ‘republiku BiH’. Neće proći”, navedeno je u opisu videa.

Gostujući na K1 televiziji gradonačelnik Banje Luke je kazao da je Beograd za njega glavni grad i centar, a na pitanje voditeljice kako graditi dijalog ako ne priznaje državu u kojoj živi kazao je kako priznaje Republiku Bosnu i Hercegovinu koja se sastoji od dva entiteta i da on to ne dovodi u pitanje.

To se očito nije svidjelo njegovim političkim neistomišljenicima iz SNSD-a, pa su odlučili svojim simpatizerima ponoviti stav i san, koji predstavlja antiustavno djelovanje, lidera Milorada Dodika.

 

За нас је само једна држава и за њу се боримо – РЕПУБЛИКА СРПСКА!

Они које се нуде као алтернатива, нуде нам Алијину “републику БиХ”. Неће проћи!

Posted by СНСД – SNSD on Četvrtak, 28. Januar 2021.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79