Facebook stranica”Pravda za Dženana Memića” pretrpjela hakerski napad

Facebook stranica “Pravda za Dženana Memića” navodno je danas u prijepodnevnim satima dok je trajalo ročište za produženje pritvora Zijadu Mutapu i Hasanu Dupovcu pretprjela neku vrstu hakerskog napada.

Slučaj Memić: Zaštićeni svjedoci otkrili kako su se uništavali dokazi

– U proteklom periodu, mi administratori stranice smo imali pokušaje ulaska na nase lične profile od strane nepoznatih lica. Do sada nisu uspijevali u tome. Danas je Arijana Memić usred snimanja live prenosa ispred Suda BiH “izgubila” status administratora na stranici. Otežan je i pristup na stranicu administratorima, ali i ostalima! U pet godina, nikada nam se ništa slično nije desilo.Nama je ovo samo znak da smo na pravom putu! I, bez obzira na sve, neće uspjeti da nas ušutkaju. Mi ćemo uvijek pronaći načina da javnost dobije informacije o ovom slučaju, koji će da bude presedan u historiji pravosuđa BiH! Istinu nam ne možete uzeti i ne možete je više sakriti! Ne možete nas ušutkati. Idemo do kraja, pravda za Dženana Memića – napisali su administratori ove grupe koja ima na desetine hiljada članova.

 


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79