Fadil Novalić: Sarajevo je konačno oslobođeno, u njemu dižete tri prsta protiv režima

Fadil Novalić: Sarajevo je konačno oslobođeno, u njemu dižete tri prsta protiv režima


Osumnjičeni u aferi Respiratori, osoba sa američke crne liste i premijer FBiH Fadil Novalić odlučio je popraviti svoj rejting komentarisanjem poteza Nenada Nešića.

Novalić je za sve optužio Osmorku.

Naime, novi državni ministar sigurnosti Nenad Nešić (DNS) u studiju javnog servisa Federacije BiH ponovo je podigao tri prsta nakon što je u srijedu to isto uradio ispred zgrade institucija Bosne i Hercegovine.

Opet provocira: U studiju javnog servisa Nešić ponovo digao tri prsta

“Sarajevo je konačno oslobođeno i multietničko. U njemu se dižu 3 prsta protiv režima. Idemo dalje, sa Osmorkom u Evropu”, stoji u objavi Novalića.

Podsjećamo, Nešić je gostovao na programu Federalne televizije, gdje je pričao o incidentu koji se dogodio u srijedu ispred državnih institucija kada je opozicionom poslaniku u Republici Srpskoj Nebojši Vukanoviću pokazao tri prsta.

U jednom trenutku Nešić je ponovo podigao tri prsta, a na upozorenje novinarke ove televizije da to ne radi Nešić je upitao da li je to zabranjeno, na što mu je ona odgovorila da nije, ali se može shvatiti kao provokacija.

(VIDEO) Nenad Nešić na novo radno mjesto kao ministar sigurnosti došao sa tri prsta



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija