Faruk Kapidžić se pohvalio SDA društvom: Nisu sestre samo kad majka rodi

Bivši ministar prostornog uređenja Faruk Kapidžić našao se u društvu prof. dr. Sebije Izetbegović, generalne direktorice KCUS-a i zastupnice u Skupštini Kantona Sarajevo Jasmine Biščević-Tokić.

Svojim statusima nerijetko, na poseban način, uznemiri dojučerašnje članove Stranke demokratske akcije koji su danas njeni najveći ‘moralni’ protivnici.

Zanimljivo je da se u svakoj njegovoj objavi, iako imena nema, prepoznati osobe o kojim govori te otkriva ono što bi oni plaćali da ne izlazi u javnost, piše Hayat.

Status Kapidžića prenosimo u cijelosti:

Nisam došao ovdje, niti da nosim pite, niti da šaljem torte, kao neki nekad. Tu sam da prenosim istinu samo za koju se lično uvjerim.

Nakon dvije teške godine, dvije doktorice, na dva nivoa vlasti (federalni i kantonalni), protiv dva zla (virusnog i čovječjeg), u dvije teške borbe (ljudske i političke), u dvostruko divnoj noći (istine i priznanja) mogu i ja slobodno da kažem:

Nisu sestre samo kad majka rodi.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79