Fatalna Saška osuđena novčanom kaznom zbog incidenta u Bosanskom Brodu: Mora platiti 1.500 KM

Prema zvaničnim informacijama nemili događaj se desio 4.12.2021.godine pola sata iza ponoći, a napadnuti su supružnici G.Z.(32) i D.Z. te S.R. (33) i Lj.D. (36) svi iz Broda piše Crna-Hronika.

Ispred ugostiteljskog objekta zaustavio se “Peugeot” iz kojeg je izašao Cvijanović te napao Gorana i Sinišu gdje su se ubrzo svi umiješali u raspravu.

Potom je iz Peugeota izašla  Kovačevićeva i nakon kraćeg naguravanja nastao je opšti haos, a zatim je Kovačevićeva nogom u glavu udarila Ljubinku D. – rekao je izvor blizak istrazi.

-Kako bi se odbranio G.Z. je iz auta izvadio dječija kolica i njima udario Cvijanovića, a zatim je ovaj njega više puta udario šipkom u glavu.

Tuču je zaustavio vlasnik lokala, koji je izašao da vidi šta se dešava, a zatim su Cvijanović i Kovačević sjeli u svoje auto i napustili mjesto događaja.

Kovačevićeva je osuđena osnovnim sudom u Derventi prošle godine, novčanom kaznom u iznosu od 1.500 KM za nanošenje tjelesnih povreda Lj.D. (36)

Lj.D. (36) protiv Kovačevićeve je podnijela privatnu tužbu u kojoj potražuje da ju Kovačevićeva isplati novac kao naknadu štete za nanošene povrede i pretrpljen strah te navodi da i danas živi u strahu.

Prema riječima bliskih prijatelja pretučenog Zečevića, Goran je kritične noći pretučen ni kriv ni dužan.

Goran je porodičan čovjek, otac troje djece i tu noć je sa svjom suprugom izašao u grad. On nije osoba koja je sklona nasilju ali je naletio na ljude koji to jesu.

Tukli su ga metalnom šipkom i jedva je preživio, a ti napadači su odma pušteni na slobodu. Dodaje da je među napadačima bila i osoba poznatija kao Fatalna Saška.

-Očigledno je da toj ženi ne mogu ništa i da ona može nesmetano raditi šta želi i gdje god da se nalazi. I ako smo od policije i tužilaštva očekivali mnogo više porodica će angažovati advokata koji će podnijeti privatnu tużbu protiv S.C. i S.K. zaključio je Zečević.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79