Fatalna Sunita se oporavlja: S jedne noge joj skinut gips

Sunita Hindić (21) osumnjičena za likvidaciju Nine Ivankovića (55), vlasnika motela „Villa Ivanković“ u mjestu Buna kod Mostara, a koje se dogodilo 4.oktobra i jučer ujutro je, pod jakom policijskom pratnjom, bila na redovnom, sedmičnom ljekarskom pregledu u Kantonalnoj bolnici „Dr.Safet Mujić“ u Mostaru.

Hindić je, podsjetimo, kako se do sada iznosilo prilikom skoka sa zida uz motel, na dan ubistva, zadobila lom stopala na obje noge, usljed čega joj je stavljen gips te se kreće uz pomoć invalidskih kolica.

Ona se, do sada, uspješno oporavlja te su joj jutros ljekari s jedne noge odstranili gips.

nače, njoj je pritvor nedavnom odlukom Kantonalnog suda u Mostaru, a na prijedlog Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona, produžen za dva mjeseca, prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79