FBiH ide ka ukidanju policijskog sata!

Goran Čerkez, član Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva kazao je kako će se vjerovatno ići ka ukidanju policijskog sata.

U toku je sjednica Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva na kojem će biti razmatrano ukidanje mjere ograničenje kretanja iza 23:00 sata u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Ovo je potvrdio Goran Čerkez, član Kriznog štaba. Kazao je da ta mjera nema nikakvog smisla u ovakvoj epidemiološkoj situaciji, koja je povoljna.

-Najvjerovatnije će se ići ka ukidanju. Ta mjera realno u ovoj situaciji nema nikakvog smisla. Bilo je dobro što smo donijeli mjere koje su trajale 15 dana. Prošli su praznici. Ovo ne trebamo shvatiti da smo završili sa pandemijom. Svugdje dolazi do pada, stabilizacije, pojavljuju se novi sojevi i treba biti oprezan, izjavio je Čerkez, javlja N1.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79