Fikret Prevljak poručio Kojoviću: Bit će Bosne i Hercegovine, tebe neće biti siguran budi (VIDEO)

Predsjednik Kantonalnog odbora SDA Sarajevo i kandidat ove stranke za načelnika općine Ilidža Fikret Prevljak na najgrublji i najdirektniji način je uputio prijetnje po život predsjednika Naše stranke Predraga Kojovića.

U obraćanju na predizbornom skupu Prevljak je govorio o stavovima Kojovića o građanskoj BiH i stradanju svih tokom agresije na BiH.

“On je taj koji zagovara građansku BiH ili je kaže neće biti. Ama Boga mi nisi je ti ni stvarao, a biće je dok je god ovoga naroda, dobrog, Bošnja sa svojim dobrim komšijama. Bit će Bosne i Hercegovine, ali tebe neće biti, siguran budi”, poruka je Fikreta Prevljaka, a jasno se može vidjeti u videu.

Kandidati se u političkim kampanjma, naročito kako se izbori primiču, znaju zanijeti i poručivati sve i svašta.

Ova poruka Prevljaka komotno se može tumačiti prijetnjom po život Kojovića.

Na potezu su organi reda, jer rijetko se dešava da neko u govoru političkom suparniku kaže “tebe neće biti”!

Video je na Twitteru prenio sarajevski novinar Bakir Hadžiomerović, pojasnivši da se Prevljak obraća Kojoviću, te da bi policija trebala reagovati, da ne bude da nisu znali.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79