Filmska pljačka u “Južnom vetru”: Glumca optužili za krađu više od osam miliona dinara

Producent “Korena” i glumac Goran Šušljik, navodno je falsifikovao fakture i ugovore za film “Južni vetar”, a reditelj Miloš Avramović podnio je krivičnu prijavu protiv poslovnog partnera zbog prevare u okviru koje je prisvojio više od osam miliona dinara (oko 130 hiljada KM).

Avramović je na svom Instagram profilu napisao je na koji način je Šušljik navodno ukrao više od osam miliona dinara.

– Istine radi, ovaj bandit je ostavio Južni vetar da se snimi sa 17 od 30 miliona dinara koliko smo ukupno dobili od FCS-a, ubijeđen da se film neće snimiti, i da se otarasio projekta koji nije bio sposoban da realizuje. Ali ima prijatelja braće i sestara koji su skočili, radili, krvarili sa nama, neki bez honorara, dan i noć. Snimili smo bombu i pobijedili! Mislio je da se izvuče sa parama koje je ukrao, a koje su bile namijenjene filmu, ali neće, napisao je Avramović na svom Instagram profilu.

Cijela prevara je, piše Kurir, otkrivena kada je Avramović preko svoje firme Režim od Šušljikove firme Eye to eye zatražio da mu prenese preostala novčana sredstva koja su dobijena od FCS-a, a koja nisu potrošena na snimanje filma. Tada je saznao da je Šušljik preko svoje firme opravdao skoro cjelokupan iznos dobijenog novca.

U međuvremenu, Šušljik se oglasio i potvrdio za Tanjug da je Miloš Avramović podnio krivičnu prijavu protiv njega, a i iz Filmskog centra Srbije, koji je finansijer Avramovićevog ostvarenja, kažu da je sudski postupak u toku.

– U ovom momentu samo znam da me je vlasnik firme Režim tužio i sa svojim advokatom analiziram situaciju u kojoj se nalazim, kazao je za Tanjug Šušljik i dodao da nije iznenađen ovom tužbom, ali tvrdi da malo istine ima u pisanju medija o tome da je on na prevaru prisvojio više od osam miliona dinara namenjenih za realizaciju tog projekta, što je predmet Avramovićeve tužbe.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments