Filmska potjera u Pakoštanima: Vozačica nije platila gorivo, pa bježala od policije

Filmska potjera odigrala se Jadranskom magistralom sinoć iza 20 sati, kada se 27-godišnja vozačica dala u bijeg policiji.

Vozačica se nije zaustavila na zvučne i svjetlosne signale policijskih službenika, nakon što je u Pakoštanima natočila gorivo i pobjegla s benzinske stanice ne podmirivši račun.

Kako se navodi u izvještaju policijske stanice Biograd, vozačica je u vozilu marke Honda nastavila vožnju u pravcu Šibenika, da bi na predjelu Pakoštana skrenula u šumu i napustila vozilo. Nedugo zatim je pronađena i privedena.

Ona se sumnjiči za počinjenje više prometnih prekršaja i to: upravljanje vozilom u vrijeme zabrane, upravljanje vozilom kojem je istekao rok važenja tehničkog pregleda, kao i osiguranja te za prekršaj nepoštivanje znaka ovlaštene osobe.

Također se sumnjiči da je prethodno oko 19 sati na benzinskoj stanici u Pakoštanima natočila gorivo u iznosu od 239,34 kuna, nakon čega se udaljila vozilom bez da je platila račun za gorivo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79