Firma u Bijeljini nudi posao za 50 radnika, plaća 1.030 KM

Rijedak slučaj je da neka firma u ovom poslijeratnom periodu odjednom želi zaposliti pedesetak ili stotinu radnika. Ipak, da ima i takvih primjera, potvrđuje oglas koji je raspisala bijeljinska firma „Pass“ iz Ljeskovca iz Bijeljine koja se bavi proizvodnjom i savijanjem cijevi u autoindustriji.

Ovo preduzeće je raspisalo oglas za prijem u radni odnos 50 novih radnika. Traže se nekvalificirani i kvalificirani radnici sa srednjom stručnom spremom, starosti do 50 godina.

U oglasu je navedeno da se „uspješnom obukom stječe uvjet za plaću od 1.030 KM“. Oglas je otvoren do 18. oktobra. U ovom preduzeću su nam rekli i to da odziv zainteresiranih kandidata nije onakav kakav su očekivali te da ovo preduzeće u narednom periodu ima potrebu za upošljavanjem oko 100 novih radnika.

– Ukoliko se radnik snađe na ponuđenoj radnoj poziciji i ukoliko uspije ostvariti radnu normu, već nakon prvog mjeseca zaposlenja može računati na ponuđenu plaću – rekli su nam u poslovodstvu ovog preduzeća prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79