Fizički obračun mještana i migranata u Bihaću – jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede

U noći sa nedjelje na ponedjeljak, tačnije u tri sata ujutro policija je dobila dojavu od građanina da se u naselju Založje u Bihaću fizički obračunava grupa migranata.
Mladi ste, a koža vam je stara! Ne brinite, ovaj gel je od pomoći
U teškim vremenima ipak postoji način da uštedite novac. Pročitajte više
Zaustavite opadanje kose, gusta i sjajna kosa već nakon 3 pranja uz 100% prirodan proizvod.

U isto vrijeme u Dom zdravlja Bihać je primljena povrijeđena osoba, koja je kasnije prebačena u Centar urgentne medicine u KB Dr. Irfan Ljubijankić i kojoj su konstatovane teške tjelsne povrede. Radi se o osobi iz Bihaća, rođenoj 1997. godine.

Dolaskom na lokaciju, policija je utvrdila da se desio obračun i to između četiri ili pet migranata i pet osoba iz Bihaća. Radi se o licima rođenim 1996, 1986, 1992, 1997. i 1997. godine, svi iz naselja Malo i Veliko Založje. Policija je ove osobe pozvala na informativni razgovor kako bi se saznali detalji ovog obračuna, potvrdio je za USKinfo.ba Ale Šiljdedić, portparol Uprave policije MUP-a USK-a.

Moguće je i da su povrijeđeni i migranti, ali se niko nije javio u zdravstvene ustanove. U toku je istraga u ovom predmetu, kazao je Šiljdedić za USKinfo.ba


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79