Foča: Konobar i vlasnik pretukli bivšeg suvlasnika lokala

Srđan Ivanović, vlasnik bara “Šanti” u Foči, i konobar Bojan Gavrilović lišeni su slobode zbog sumnje da su pretukli i nožem po glavi i tijelu isjekli Milana Rudinca, bivšeg vlasnika ovog lokala.

Kako saznajemo, Rudinac je zadržan na liječenju u Univerzitetskoj bolnici Foča, gdje je hitno primljen s višestrukim ranama na glavi i vratu, kao i povredama grudnog koša, stomaka i ekstremiteta, zbrinut je i van životne opasnosti, pišu Nezavisne.

Navodno su svi zajedno bili u baru kada je došlo do svađe i tuče, u kojoj je Rudinac, osim urdarcima, povrijeđen i čakijom po glavi tijelu.

Kako saznajemo, oba napadača su lišena slobode i istražuje se ko je muškarcu nanio povrede čakijom.

Rudinac je bio suvlasnik lokala s Ivanovićem. Kako je potvrđeno u Policijskoj uprava Foča, I.S. i B.G. sumnjiče da su u Svetosavskoj ulici napali i povrijedili R.M. te ih terete za tešku tjelesnu povredu.

Osim ove tuče, pet osoba je lišeno slobode u nedjelju u Banjaluci nakon nanošenja teške tjelesne povrede dvadesetdvogodišnjaku.

Oni su mladića napali na parkingu u Ulici Ive Lole Ribara, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79