(FOTO) 22-godišnji muškarac iz Bugojna preminuo nakon saobraćajne nesreće na cesti prema Blagaju

Muškarac H.M. (2000.) iz Bugojna podlegao je od ozljeda zadobivenih u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na ulazu u Blagaj, potvrđeno je iz Tužilaštva Hercegovačko – neretvanskog kantona (HNK) i MUP-a HNK.

Saobraćajna nesreća, u kojoj su sudjelovali automobili Golf i Mercedes, se dogodila sinoć oko 21:40 sati na cesti između Mostara i Blagaja.

Jedna osoba je u toj nezgodi zadobila teške i po život opasne ozljede, dok je još jedna osoba lakše ozlijeđena. Mercedes je nakon kontakta s drugim vozilom završio u vinogradu pored ceste gdje se prevrnuo.

Kako je dežurna tužiteljica potvrdila, Policijska uprava Mostar je jutros u 4 sata od strane dežurnog liječnika u medicinskoj ustanovi obaviještena kako je H.M. podlegao od zadobivenih ozljeda, a policija je potom obavijestila tužiteljicu.

Mercedes je po naredbi tužiteljice izuzet u krug Policijske uprave Mostar gdje će biti obavljena neophodna vještačenja. Tužiteljica je potvrdila kako će obdukcija smrtno stradalog biti obavljena u utorak.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79