(FOTO) Asim Tica prodaje Golfa 1 za 13.000 eura: Pogledajte kako izgleda ovaj ljepotan

Najpoznatiji autolimar u Bosni i Hercegovini, Visočak Asim Vranac zvani Tica koji se oporavlja od teške saobraćajne nesreće, u bolničkom krevetu odlučio je da će prodati svom limenog ljubimca.

Naime, riječ je o Golfu 1 crvene boje, proizveden 1987. godine sa orginalnih 95.000 kilometara na satu. Cijena je vrtoglavih 13.000 eura – piše Crna-Hronika.

“Prodajem Golfa 1 1987. godište, drugi vlasnik od 2009-te sa orginalnih 95.000 kilometara na satu. Auto je u top stanju. Auto za osobe koje znaju koliko para treba da bi ga doveo u ovo stanje, limarski i mehanički ja dajem garanciju, sve po dogovoru.

Kada dođem kući, bit će live vezano za auto. Cijena je 13.000 eura. NIkada kiše, snijega ni sličnog nije vidio, ni kod mene a ni kod dede od kojeg sam kupio” – izjavio je Asim Tica Vranac.

 

 

Od svih svojih ljubimaca na četiri točka, Asim posebnu vezu ima sa svojim golfom prve generacije iz 1974. godine kojem iz ljubavi tepa i zove ga Pepotica. Kaže nam da je upravo s ovim atraktivnim golfom pet puta osvojio prvo mjesto, dva puta je bio drugi i jednom treći, dok počasne nagrade više i ne broji na tuning skupovima širom BiH.

Svoju Pepoticu tražio je dugo godina i pronašao ju je u Zenici kod nekog dede s pređenih 75.000 kilometra, iako je bila stara 35 godina.

“U Pepoticu sam uložio do sada oko 10.000 KM i gdje god da se pojavim svi žele da se fotografiraju pored nje. Na većini takmičenja na kojima sam bio s njom osvajala je pobjednička prijestolja. To je jedna vrsta ljubavi koja ima posebno mjesto u mom srcu. Ja kad nju vidim, leptirići mi krenu svaki put po stomaku, jer džaba sva ostala auta, ona je za mene broj jedan”, istaknuo je Vranac, dodajući da je polira prije svakog izlaska na cestu jer ona zaslužuje da bude čista i najljepša.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79