(FOTO) Autobus se zapalio, putnici pobjegli na vrijeme

Autobus tvrtke Arriva je stao, a iz njega je počeo sukljati crni dim, putnici su brzo izašli van na obližnje ugibalište i počeli spašavati svoje torbe iz prtljažnika dok su se vozači borili sa zapaljenom turbinom.

Između Jurjeva i Lukova na cesti E65 u ponedjeljak oko 13 sati zapalio se motor autobusa u vlasništvu prijevoznika Arriva. Kad je crni dim počeo sukljati iz autobusa, putnici su brzo sišli i počeli vaditi svoje torbe iz prtljažnika u slučaju da se autobus zapali. 

– Prolazio sam tamo autom kad sam vidio zadimljeni autobus i ljude pored. Kad sam stao da im pomognem, u panici su vadili svoje stvari iz prtljage jer su mislili da će se autobus zapaliti. Bus je bio u turaži i iz njega je počeo sukljati crni dim. Srećom, vozač je uspio ugasiti vatru aparatom, ali su vatrogasci već bili na putu – rekao nam je čitatelj.

Na obližnjem ugibalištu čekali su vatrogasce, ali je u međuvremenu jedan od vozača uspio vatrogasnim aparatom ugasiti požar prenosi 24Sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79