FOTO: Autom skoro upala u more, spasio ju drveni mol

Vozačica Nissana izletjela je s ceste, no automobil nije upao u more već ga je zadržao drveni mol. Žena nije paničarila već je u autu čekala da je vatrogasci izvuku iz vozila

Vozačica Nissana Micre u zadarskoj uvali Draženica izgubila je jutros kontrolu nad autom i u pokušaju da ispravi volan skoro upala u more. No metar od mora automobil je zapeo na drvenom molu za vezanje čamaca i tako ostao u zraku.

Međutim svako pomicanje automobila prijetilo bi padom u more, što je moglo dovesti do ozljeda i veće štete.

Srećom, na mjesto nesreće brzo su stigli vatrogasci i Hitna pomoć.

Kako prenosi HRT, žena je nazvala supruga, nije paničarila te je čekala spašavanje vatrogasaca. Osigurali su automobil potpornjem u moru, kroz prozore su provukli sajlu i zakačili je za dizalicu kako bi stabilizirali automobil.

Žena je nakon toga izašla iz vozila i poljubila supruga. Preventivno su je pregledali liječnici, a kad je izašla, više puta je ponovila “Sva se tresem, još me drži!”.

Na kraju cijele akcije, njen suprug je na pitanje o tome što se dogodilo rekao: “A, ništa žena je krivo parkirala!!”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79