(FOTO) Automobil skliznuo s parkinga i umalo završio pod tramvajem

Clio se zaustavio prednjom stranom vozila na tračnicama razbijenog prednjeg branika i svjetala. Nije poznato da li je u trenutku nezgode vozač bio u automobilu.

Automobil koji je blokirao prolaz tramvaju nije neobična pojava u Osijeku gdje se često događa da vozači koji su nesvjesni osječkog tramvaja parkiraju svoja vozila preblizu tračnicama. No, u nedjelju oko 10 sati osječki tramvaj zaustavilo je posve drugačije “parkirano” vozilo.

Crveni Clio našao se na tračnicama tako što je, najvjerojatnije, skliznuo s parkinga na obližnjoj uzvisini kod osječke remize. Vozač koji je vjerojatno zaboravio povući ručnu kočnicu nije računao sa tim da mu automobil može otići niz brdo i upravo se to dogodilo.

Clio se zaustavio prednjom stranom vozila na tračnicama razbijenog prednjeg branika i svjetala. Nije poznato da li je u trenutku nezgode vozač bio u automobilu no, svakako ga je prizor iznenadio, kao i vučnu službu koja je došla maknuti automobil s tračnica.

24Sata

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79