(FOTO) Bilans nezgode kod hotela “Banjaluka”: Četvoro povrijeđeno, dvoje teško

Više osoba povrijeđeno je u dvije odvojene nezgode koje su sinoć desile na Području koje pokriva Policijska uprava Banjaluka, a četiri osobe su zadobile teške povrede.

U nezgodi koja se dogodila oko 19.40 časova na putu M-I 101, učestvovali su: D.B. iz Kneževa, vozač golfa koji je zadobio lakše tjelesne povrede, te S.J. iz Banjaluke sa renoom, koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio teške tjelesne povrede, a teško je povrijeđen i I.K, vozač forda.

Suvozač forda M.M. iz Nevesinja zadobio je lakše tjelesne povrede.

“Lica su zbrinuta na UKC RS radi pružanja ljekarske pomoći”, navode iz policije.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, kako navode došlo je do oštećenja tri parkirana vozila u vlasništvu auto salona iz Banjaluke.

U drugoj nezgodi noćas oko 00,45 časova u mjestu Jablan povrijeđen je motociklista B.J. iz Laktaša koji je upravljao motociklom marke jamaha.

“Motociklista je u saobraćajnoj nezgodi zadobio teške tjelesne povrede i zbrinuto je na UKC RS radi pružanja ljekarske pomoći” , navode iz policije.

O obje nezgode je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79