(FOTO) Bišćanin tražio 10 hiljada KM kao pozajmicu za liječenje, a novac dobio kao poklon

Nedugo nakon što je na stranicu portala Biscani.net stigao apel za pomoć Bišćaninu, koji je ovom prilikom htio ostati anoniman, stigla je i ponuda za pomoć od Sanela Hadžića.

Naime, Sanel Hadžić je Bišćanin koji živi i radi u Švedskoj, a nakon što je vidio apel za pomoć, odlučio je da on bude kap u moru koja će spasiti još jedan život. Nakon apela, Hadžić se ponudio da pomogne i to na način da će osigurati potrebna sredstva, ali zauzvrat neće uzeti ništa, tačnije kuća koja je ponuđena kao zalog da će novac biti vraćen.

Podsjećamo, jučer u poslijepodnevnim satima na stranicu portala Biscani.net javio se sugrađanin kojem je potrebno 10.000 KM za hitno liječenje, a koji zauzvrat nudi kuću da se osigura kao zalog da će novac biti vraćen.

“Želim novac halaliti”

– Razgovarao sam sa porodicom i jako mi je žao šta im se dešava. Ponudili su mi ugovor kod notara da njihova kuća bude zalog da će mi vratiti novac, ali ja to ne želim. Ja sam se se isključivo javio porodici da im pomognem i novac im halalim. To ću uraditi kako sam im i obećao. Da im Allah olakša i riješe zdravstveni problem čim prije”, izjavio je Sanel Hadžić za Biscani.net portal.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments