(FOTO) Briljantno rješenje dosad neviđeno!

Vrijeme je ljetnog kopanja i krpanja cesta po Zagrebu. Nerijetko nakon tih radova češkate se po glavi i pitate je li to netko radio pri zdravoj pameti?

Eto novog primjera u Ulici Dragutina Golika na Trešnjevci. Od raskrižja s Baštijanovom ulicom do Pakračke ulice prema jugu, zapadna traka ulice zatvorena je za promet zbog rekonstrukcije plinovoda. Nakon završetka radova, dio ulice pokrpan je, te se po sredini vozne trake provlači svježe stavljeni asfalt.

Na trasi plinovoda su i dva “ležeća policajca”. Kad su iskopavali cijevi, “plinari” su dio njih maknuli sa strane. Rupa je zakopana i na red su došli asfalteri koji su trebali zakrpati cestu i vratiti dijelove “ležećih policajaca” na njihovo mjesto. Ali asfalteri su odlučili dati svoj obol radovima i ostaviti svoj pečat na Trešnjevci.

U grunfovskom stilu oni su od asfalta napravili nedostajuće dijelove “policajca”! Dali su si truda i napravili asfaltno brdašce i spojili ga s postojećim konstrukcijom. Bilo bi lijepo znati kome je tako nešto na pamet i jesu li se svi zajedno divili i čestitali si na tako divno obavljenom poslu.

Sad će, nadamo se, doći neki nadzorni organ i naložiti micanje tog genijalnog uratka. Jer u suprotnom ti će isti Loleki i Boleki morati na teren za jedno dva mjeseca kad se taj asfalt ulegne. Kad ga slegnu kiša i automobili.

No, budite bez brige – tim neshvaćenim mudracima se ništa neće dogoditi. Oni će ponovo, na nekoj drugoj adresi, dati svojoj mašti na volju, prenosi Jutarnji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments