(FOTO) Ovo je osoba koja krade tene po džamijama?

Redakcija portala Crna-Hronika donosi vam identitet osobe koja krade po džamijama u Ilijašu.
Osoba kojoj nije prvi put, da ordinira po vjerskim objektima. Muškarac koji je ležao u CZ u Sarajevu. Javnosti i policiji već itekako poznat po svojim djelima.
Njegovo ime je Elvir Jusufović s mjesto boravka u Ilijašu, a ovu informaciju su za portal Crna-Hronika potvrdili stanovnici KPZ Zenica i CZ Sarajevo koji su s Elvirom boravili u ovim ustanovama.
“Lopov koji krade patike iz džamija. Teška srca postavljamo ovu osobu, ali nek se zna jer nije samo u jednoj džamiji krao. Već ima iskustva zato pazite okolinu” izjavili su na FB stranici “Kroz KPD Zenica smo prošli”

Elvir Jusufović je uveliko poznat policiji, a dovodi se u pitanje kako i zašto policija, ne reaguje?

Sačekao je da se počne klanjati u džamiji, izvadio kesu i počeo stavljati ukradenu obuću.

POGLEDAJTE VIDEO OVDJE

 

(VIDEO) Snimak kamera sa džamije: Dok su vjernici klanjali teraviju, kradljivac “birao” obuću

Nakon snimke lopova kako krade obuću u ilijaškoj džamiji, a koja se proširila društvenim mrežama i koju su prenijeli gotovo svi portali u BiH, danas smo dobili još jedan video gdje možemo vidjeti sličan incident u Starom Ilijašu.

Video pogledajte OVDJE.

(VIDEO) Još jedan incident u jednoj od ilijaških džamija

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments