(FOTO) Da li ste ga vidjeli? Nestao Almir, porodica moli za pomoć

FUCZ u potrazi za Almirom Gluhićem iz Zavidovića.

Pripadnici Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ) od jučer su u još jednoj potrazi, i to za Almirom Gluhićem iz Zavidovića koji je nestao u ranim jutarnjim satima u srijedu 02.5.2019. godine od kada mu se gubi svaki trag.


U toku jučerašnjeg dana i prethodne noći prikupljene su informacije i obavljeni razgovori sa porodicom i prijateljima. Timovi su u stalnom kontaktu sa policijom a pregledani su i snimci sa nadzornih kamera u blizini tržnog centra “Robot”. Sve prikupljene informacije provjeravaju se na terenu a pregledano je i nekoliko napuštenih objekata na području ove Općine.


Plakati sa fotografijom i informacijama, te brojevima telefona na koji građani mogu pozvati u slučaju da imaju informacije o nestaloj osobi, uz pomoć zavidovićkih vatrogasaca postavljeni su na više lokacija u Zavidovićima.


Prema riječima njegove porodice Almir je napustio njihovu kuću oko 8 sati i od tada je nedostupan. Na sebi je imao bijelu jaknu sa sivim pletenim rukavima.


Mole se svi koji su ga vidjeli ili koji posjeduju neke informacije da o tome odmah upoznaju civilnu zaštitu ili policiju na brojeve 121 ili 122.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79