(FOTO) Dalibor Petrović na proteste došao sa suprugom: Tvrdi da ga je Dodik ipak podržao?

Dalibor Pavlović, još uvijek aktuelni gradonačenik Prijedora, obratio se danas okupljenima na skupu podrške koji su organizovali članovi lokalnog SNSD-a i njegovi prijatelji.

Veliki broj Prijedorčana po jakoj kiši došao je dati podršku Pavloviću koji je glavni akter skandala nakon što su procurile njegove fotografije gdje guta velike količine tableta, leži pored WC šolje i povraća.

Okupljeni su nosili transparent “Gradonačelniče mi smo vas birali, mi stojima iza vas. Ostavka ne!” čime su poslali i poruku lideru SNSD-a Miloradu Dodiku koji je zahtijevao ostavku Palovića, inače svog stranačkog kadra.

“Lažu cijelo vrijeme da me moja politička partija, moji odbornici puštaju niz vodu, niko mene nije pustio niz vodu”, poručio je danas okupljenima na skupu podrške u Prijedoru Dalibor Pavlović, aktuelni gradonačelnik.

Kazao je kako je Milorad Dodik danas zvao tri puta da ga podrži. Podsjetit ćemo da je upravo Dodik prije nekoliko dana Pavloviću dao vremenski rok da sam podnese ostavku.

Istakao da niko nije ucijenjen da dođe na ovaj skup i da ga nije organizovala nijedna partija.

“Vidim da tražite da ne dam ostavku, a ja tražim samo jedno od vas koji volite ovaj grad, ne vjerujete u gluposti, nemojte dozvoliti da protuve koje samo tipkaju na telefonu unište ovaj grad. Veliki broj predsjednika opozicionih partija je uprlo oči u Dalibora, gledajte, imate šta da vidite, čovjeka koji će se sa vama do smrti boriti”, poručio je Pavlović, prenosi Srpskainfo.

Pavlović u ponedjeljak potpisuje ostavku, uz njega Gradski odbor SNSD-a

“Dragi prijatelji, moji sugrađani, srce mi je puno kada vidim da ste po kiši došli u ovolikom broju. Vi ste moji, ja sam dio vas, bio sam uvijek uz vas. Ovaj politički progon, mene i moje porodice, brutalno vrijeđajući, mene moje roditelje, suprugu, evo do čega je doveo. Kriv sam što sam čovjek, što sam radio 16 sati dnevno, i subotom i nedjeljom. Doveo sam grad u stanje stabilizacije, ovo je prava slika Dalibora Pavlovića i ljudi koji rade sa mnom”, rekao je.

Dodao je kako je u njegovom mandatu isplaćen sav dug Prijedora.

“To je moj grijeh, to je ono što njima smeta, zato montiraju slike, kažu narkoman sam, alkoholičar, nestabilan zar takva ličnost može popraviti stanje. Kakvi su onda oni što su ovo ostavili”, rekao je.

Može pasti Kurz, ali ne i jedan funkcioner SNSD-a

Govorio je i o Nebojši Vukanoviću koji je danas dao ultimatum Pavloviću – zvanična ostavka sutra do 16 sati ili će objaviti novi kompromitirajući sadržaj gradonačelnika Prijedora. Spomenuo je i lidera DNS-a Nenada Nešića.

“Gledam Vukanović prijeti da će nešto objaviti još o meni. Pa iznesi ako imaš obraz i čast, izađi Vukanoviću na izbore pa ćeš vidjeti kako ćeš otresti. I neki Nešić kao neka moralna gromada meni govori da ja treba da podnesem ostavku”, dodao je on.

(FOTO) Procurile uznemirujuće fotografije: SNSD-ov gradonačelnik Dalibor Pavlović se drogira?

I dalje nije jasno da li će Pavlović zvanično obavijestiti Centralnu izbornu komisiju BIH o svojoj ostavci. Iako je u četvrtak javno najavio ostavku, na Dodikov zahtjev, u petak je redovno došao na posao. Njegove današnje riječi da ga je Dodik zvao i podržao govore da se možda i lider SNSD-a predomislio.

Mnogi današnji skup lokalnog SNSD-a i podrške Daliboru Pavloviću komentarišu i kao znak otpora prema politici Milorada Dodika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79