(FOTO) Denisu Stojniću zapaljen skupocjeni Audi u Sarajevu

Nova paljevina skupocjenog automobila dogodila se sinoć tri sata iza ponoći, u ulici Goruša u Sarajevu, koja se nalazi na području Općine Centar, kada su za sada nepoznate osobe zapalile skupocjeni automobil  marke “Audi q8” njemačkih registracijskih oznaka piše Crna-Hronika.

Ovu informaciju potvrdili su i iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

– Policija je dobila dojavu u 3.10 sati da vozilo gori. U 4.35 sati pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade su lokalizovali požar – kazala je Mersiha Novalić, glasnogovornica MUP-a Kantona Sarajevo.

Ovaj skupocjeni automobil je u vlasništvu sarajevskog ugostitelja i MMA borca Denisa Stojnića.

MUP KS je po nalogu postupajućeg tužitelja uviđaj obavio jutros.

Ovo nije prvi put da je zapaljen automobil ovog poznatom sportisti i sarajevskom ugostitelju.

i 2007-godine zapaljen mu je VW Passat.

Požar koji je u petak navečer izbio u sarajevskom naselju Kromolj, a u kojem je potpuno izgorio passat u vlasništvu Denisa Stojnića, poznatog MMA borca i ugostitelja, namjerno je podmetnut, potvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo. 

Požar koji je u petak navečer izbio u sarajevskom naselju Kromolj, a u kojem je potpuno izgorio passat u vlasništvu Denisa Stojnića, poznatog MMA borca i ugostitelja, namjerno je podmetnut, potvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo. Stojnić je, podsjećamo, neposredno nakon ovog događaja, izjavio kako smatra da ova paljevina nije slučajna, te kako je pod stalnim pritiskom i pratnjom.

Ovo je, naime, samo jedan u nizu incidenata u čijem središtu se u posljednjoj godini našao Stojnić. Pred njegove kafiće bacane su “kašikare”, na kućnom pragu mu je također “osvanula” bomba, a prošlo ljeto u jednom od njegovih objekata došlo je do pucnjave u kojoj je bilo i ranjenih.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79