(FOTO) Detalji stravične nesreće kod Mostara: Poginuo 22-godišnjak, djevojci se bore za život

U stravičnoj nesreći koja se desila oko 13 sati na cesti Mostar – Široki Brijeg, na lokalitetu Žovnica, kada su se sudarila četiri vozila, život je izgubio 22- godišnji M. Đ. iz Posušja, dok su tri također mlađe osobe povrijeđene.

Kako je potvrđeno iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, teške i za život opasne povrede zadobila je i 24-godišnja djevojka K. M. Ona je trenutno na operaciji, a sve prognoze su neizvijesne.

– Sa težim tjelesnim povredama primljena je 28-godišnja L. T. . Te povrede trenutno nisu opasne za život. Hospitalizirana je na Odjel za traumatologiju, dok je mladić M. M. (24) zadobio za sada lakše tjelesne povrede, te je hospitaliziran na Klinici za neurohirurgiju – kazala nam je portparol SKB-a Mostar Adrijana Pandža.

Završen je policijski uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila na magistralnom putu M-6.1 Mostar-Široki Brijeg, kod mjesta Žovnica.

Počelo je propuštanje vozila iz pravca Širokog Brijega prema Mostaru. U toku je čišćenje saobraćajnice i uskoro se očekuje normalizacija saobraćaja, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments