(FOTO) Detalji tragedije u Foči: Zoran krenuo na posao, pa udario u bolnicu

U jutarnjim satima dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio Zoran M. kada je automobilom udario u stub na ulazu u Univerzitetsku bolnicu Foča, navedeno je u saopštenju nadležne Policijske uprave.

Kkao saznaje portal Crna-Hronika Zoran Marković zvani Zoco je u momentu nezgode vozio automobil Kia sorento. Nezgoda se dogodila jutros oko 5.35 časova.

Uviđaj su obavili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Foča uz prisustvo i nadzor dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Trebinje.

U prostorijama za prosekturu Univerzitetske bolnice u Foči danas će biti izvršena obdukcija tijela nastradalog. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode, navodi se u saopštenju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Crna-Hronika nezvanično saznaje da je Zoran Marković zvani Zoco bio policijski službenik KPZ Foča a u jutarnim satima krenuo je na posao.

“Prošao je pored radnog mjesta i zaputio se prema pravcu bolnice kako bi mu se pružila prva pomoć. Nažalost srce mu nije izdržalo. Udario je u stub bolnice. Njegov automobil marke Kia imao je automatski pogon, pa je nažalost vozilo održavalo samo brzinu, i tako došlo do tragedije” – priča za naš portal Zoranov kolega.

Za Zorana, njegove kolege imaju samo riječi hvale.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79