(FOTO) Dodik krstio devetoro djece porodice Đurić

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik je danas je kumovao na krštenju devetoro djece iz višečlane porodice Srboljuba Đurića u Krušiku kod Gradiške.

“Danas sam zaista radostan i presrećan činjenicom da smo obavili ovaj svečani čin. Sva ova djeca su divna i poželio bih da u Republici Srpskoj među našim narodom bude što više ovakvim primjera”, rekao je Dodik novinarima.

Djecu je u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog krstio sveštenik Miloš Lasica.

Dodik je istakao da su mu Đurići ukazali čast, da se obradovao njihovom pozivu jer je riječ o porodici sa devetoro djece.

Prema njegovim riječima, neizmjerno je bogatstvo vidjeti devetoro djece poredanih prilikom krštenja.

“Darovali su mi jedan poseban osjećaj koji ću cijeli život nositi sa sobom”, rekao je Dodik.

Srboljub Đurić je istakao da mu je čast što je Dodik kumovao njegovoj djeci, koja su uzrasta od jedne i po do 16 godina.

“Odazvao se na naš poziv da kumuje djeci i na tome smo smo vrlo zahvalni”, rekao je Đurić i dodao da je danas teško biti roditelj toliko djece jer je tokom njihovog odgajanja potrebno mnogo odricanja da bi im se obezbijedilo ono osnovno.

Njegov sin Vedran (16) je rekao da mu je čast što mu je Dodik kum i priznao da je osjećaj nakon krštenja divan.

Na krštenju su bili i gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić, Dodikov sin Igor, savjetik Radovan Kovačević, potpredsjednik Narodne skupštine Denis Šulić, te brojni gosti i prijatelji Đurića

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79