(FOTO) Dugački redovi ispred javne kuhinje: Građani u dugačkim redovima strpljivo čekali svoj novogodišnji obrok

Velika gužva stvorila se ispred prostorija javne kuhinje „Obrok ljubav“, gdje najugroženiji sugrađani u dugačkim redovima strpljivo čekaju svoj novogodišnji obrok.

Humanost i spremnos da pomognu najugroženijim sugrađanima prethodnih dana pokazali su brojini sugrađani i firme, koji su velikodušnim donacijama pomogli Udruženju građana „Mozaik Prijateljstva“ da upriliče svečani ručak, za sve one koji nisu u mogućnosti da ga sami pripreme.

Iz „Mozaika Prijateljstva“ su poručili da su ponosni na sve koji su dali i posljednje atome snage kako u pripremi, služenju te na kraju u čišćenju prostora, te su nakon dvanaest sati rada i spremenja svečanih ručkova ispunjene duše otišli svojim kućama.

“Mozaik Prijateljstva” će ukupno pripremiti sedam svečanih ručkova povodom predstojećih praznika za korisnike njihove javne kuhinje piše Srpskainfo

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79