(FOTO) Elitna prostitucija cvjeta u BiH: Prodajom tijela obrću ogroman novac

Na internetu je mnoštvo stranica namijenjenih za ovaj biznis svjetskih razmjera.

Elitna prostitucija u Bosni i Hercegovini i regionu cvjeta i obrće ogroman novac. I, što je najzanimljivije, sve je raširenija i muška elitna prostitucija.

Maca najpoznatija

Na internetu je mnoštvo stranica namijenjenih za ovaj biznis svjetskih razmjera.

– Možemo odmah u krevet i tamo do jutra da ostanemo. Mogu da povedem i drugaricu, sve to skupa koštat će te 400 eura – kazala nam je jedna od djevojaka koju smo kontaktirali sa profila pod imenom Emanuela.

 

Cijena za sat vremena klasičnog seksa ponuđena na stranici je 100 eura, dok su cjelodnevna pratnja i druženja 1.500 eura.

– U opisu profila piše da sam biseksualka, da i žene dolaze u obzir. Radim masažu, izvodim striptiz, lap dance, francuski poljubac, analni i oralni seks. Cijeli dan druženja je 1.000 eura – piše na Klarinom profilu.

Donedavno je profil imala i najpoznatija bh. starleta Senada Nurkić, alijas Maca Diskrecija iz Tuzle. Maca je za sat klasičnog seksa tražila 500 eura, a za cijelu noć 4.000 eura. Da interesenata ima, dokazuju i objave koje Maca plasira na svom profilu na Instagramu.

Tako je prije nekoliko dana objavila prepisku sa jednim mladićem iz Podgorice.

– Ima nas više, organiziramo momačku večer – napisao je on, a Maca je odgovorila:

– Ne radim momačku, samo nasamo.

U jednom poznatom srbijanskom rijalitiju u svađi Maje Marinković i Dorotee Jovanović pljuštale su brojne uvrede. Sve je eskaliralo kad je Maja kazala Dorotei:

– Ti si laka riba s izrastkom. Dobila si titulu aljkavuše! Nemaš dinara, klošarko, imaš tri bademantila.

Maja je pjevačica, a Dorotea modna dizajnerka za pse.

Jedna od najpopularnijih Sarajki na Instagramu Bisera Arnautović, koji ima više od 100.000 pratilaca, u izjavi za “Avaz” kaže da svakodnevno prima ponude za seks. Kaže da to nju ne zanima i da je sve to posljedica poremećenih vrijednosti.

Najveće zlo

– Muškarci misle da sve mogu kupiti novcem. Ženu ne možeš kupiti, ženu moraš osvojiti. Krive su djevojke koje za silikone prodaju svoje tijelo. Mene to ne zanima, ja sam prirodna. Silikoni su najveće zlo. Nikad se ne bih prodala – kaže Arnautović.

Otkriva nam da je bilo ponuda i do 3.000 maraka za noć.

– Prije dva dana sam dobila poruku u kojoj me jedan od pratilaca pita da li sam ja kurva. Zašto? Zato što imam fotografije u kupaćem kostimu? Zato što se slikam u krevetu? Sve je poremećeno i izgubilo smisao prenosi Avaz.

Ženski cjenovnik u BiH

150 eura sat klasičnog seksa

70 eura doplata za dodatni sat

350 eura oralni seks

800 eura analni seks

200 eura masaža

Muški cjenovnik u BiH

50 eura sat klasičnog seksa

30 eura doplata za dodatni sat

100 eura oralni seks

150 eura doplata za 4 sata

100 eura masaža

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments